Lediga tjänster

Erfaren Produktionsledare till Henjo Plåtteknik i Ljungby

Som Produktionsledare på Henjo arbetar du främst med daglig planering och styrning samt ständiga förbättringar, produktions- och flödesoptimering. Du agerar drivande i förbättrings-, säkerhets- och kvalitetsarbetet samt att trimma processer och flöden enligt LEAN och 5S. Du fungerar som en samarbetande länk mellan de olika avdelningarna i produktionen och rapporterar direkt till Produktionschefen.

Rollen passar dig som drivs av utmaning, utveckling och nytänkande samt trivs med såväl operativt som strategiskt produktionsarbete.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning, gärna mot verkstadsindustrin. Utöver din utbildning har minst fem års praktiskt ledarerfarenhet, med fördel inom bearbetning samt mycket god teknisk förståelse. Som ledare tar du ett stort ansvar och bidrar med både engagemang och hög arbetsmoral. Du är själv en genuint god lagspelare som sätter laget i första rummet och som är duktig på att motivera dina medarbetare.

För att lyckas i rollen bör du även vara tempostark och flexibel, du arbetar med en god struktur och trivs med att hålla igång flera arbetsmoment samtidigt. Du är van att prioritera och har förmågan att fatta beslut och att fullfölja gemensamt uppsatta mål för arbetsgruppen.

Med fördel har du god datorvana och navigerar dig lätt i MPS-system samt Officepaketet. Att du talar och skriver flytande svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Ljungby.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktperson(er) Rebecca Moberg Rebecca Moberg rebecca.moberg@empleo.se Kristina Lindberg 0470-730195 kristina.lindberg@empleo.se

Anställningsomfattning Heltid

Anställningsform Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort Ljungby

Publiceringsdatum 2016-12-21

Henjo Plåtteknik startade redan 1945 Ett anrikt företag samt ett av de ledande företagen inom avancerad plåtbearbetning. Vår tillverkningsprocess omfattar laserskärning, stansning, valsning, kantbockning, svetsning samt ytbehandling och slutmontering. Vi erbjuder en modern produktionsmiljö och marskinpark på 12000 kvm och är certifierade enligt ISO 9001, 140001 samt 3834-2. Henjo är idag 75 anställda och omsätter 100 MSEK. Henjo En helhetslösning. Läs gärna mer om oss på henjo.se

Om oss

Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!